Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • Våre smaker
    • Sunnere varianter
    • For deg med allergi
    • Vegansk
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater
    Oppskrifter
    • Oppskrifter og inspirasjon
    • 17. mai
    • August og Martins favoritter
    • Barnebursdag
    • Drikke
    • Halloween
    • Høytid
    • Iskaker
    • Iskremdesserter til jul
    • Kalde drikker
    • Kystmat
    • Litt lettere hverdagskos
    • Mai
    • Margits favoritter
    • Påske
    • Rask og enkel
    • Selskap
    • Sommer
    • Valentines Day
    • Vegansk

    Baked Alaska fylt med iskrem

    Vurdering
    5/5

    Denne desserten er helt nydelig! Søt og brent marengs med frisk Inspira kirsebær-iskrem er en fantastisk kombinasjon. Danderingen imponerer gjestene, men er lettere enn du tror! Få våre tips her – og serverer middagsgjestene en nydelig avslutning på måltidet.

    Alt kan klargjøres i forkant, så kan du flambere ved bordet for ekstra wow-effekt!

    Dette trenger du:

    • 1 boks Inspira Premium Kirsebæris
    • 4 stk eggehvitter
    • 250 g sukker
    • Brenner til flambering
    • Valgfri pynt

    Slik gjør du:

    1. Pisk 4 eggehvitter med 250 g sukker. Vær nøye når du lager marengsen, er det eggeplomme i miksen vil den ikke stivne.
    2. Sett Inspira Kirsebæris eller en annen favoritt i serien opp ned på et pent fat.
    3. Bruk slikkepott og "pakk inn" iskremen i marengs.
    4. Flamber marengsen med en brenner enten ved bordet eller i forkant.
    5. Pynt etter eget ønske!

    Del Skriv ut

    Gi din vurdering:

    Iskrem i denne oppskriften

    Inspira Kirsebæris

    Du liker kanskje også

    Daim iskake med salt karamellsaus
    Hjemmelaget Rudolf-ispinner med Sakte kjærna iskrem
    Herlighet! iskake med bær
    Se flere oppskrifter

    Vil du vite mer?

    Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
    Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

    38 00 11 00
    Kontakt
    Spørsmål og svar
    Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
    Vi bruker cookies. For mer informasjon se vår cookies policy og personvernerklæring.