Søk English
Hennig-Olsen Is Hennig-Olsen Is
Meny
  • Alle iskrem
    • Småis
    • Multipack
    • Boksis
    • Topping
    • Iskaker
    • Kuleis
    • Slurp slush
    • Last ned produktark
  • Iskremlykke
    • Iskremarkiv
    • Våre merkevarer
    • For deg med allergi
    • Vegansk
    • Forbrukerpanel
  • Oppskrifter
    • Dessertinspirasjon
    • Anledninger
  • Proffmarked
    • Bli kunde
    • Sortiment
    • Service
    • Materiell
    • Produktkatalog
  • Om oss
    • Kontakt
    • Bærekraft
    • Vårt engasjement
    • Besøk iskremfabrikken
    • Fabrikkutsalg
    • Historie
    • Presse
    • Spørsmål & svar
Alle resultater

    Iskremakademiet

    Hennig-Olsen Is lanserer nå Iskremakademiet, som består av tre spennende moduler. Disse modulene er utviklet for å inspirere og engasjere alle iskremelskere som ønsker tips og idéer til hvordan man kan bruke iskrem.

    Modulene vil bli ledet av vår fag- og konseptsjef Knut Harald Sørdal som har tre fag- og svennebrev innenfor restaurant- og matfag, chocolatier- utdannelse, fire år på konditorlandslaget og gullmedaljer fra både Doty i England og Internorga i Tyskland.

    Iskremakademiet er et gratis tilbud som retter seg mot bedriftskunder av Hennig-Olsen Is. Vi ønsker å dele vår kunnskap og ekspertise med kundene våre, og for å sikre en profesjonell og lærerik opplevelse, vil modulene bli holdt ved innovasjonssenteret på fabrikken vår i Kristiansand. Velkommen til kurs!

    Begrensede plasser – meld deg på i dag:

      Velg den modulen du ønsker å delta på:

      Modul 1 (27. mai)Modul 2 (3. juni)Modul 3 (10-11. juni)

      Påmeldingsfrist: 15. mai 2025


      For å sende inn må du akseptere personvernerklæringen og samtykke til at Hennig-Olsen Is kan lagre informasjonen min i 12 uker.

      Modul 1 - Softis

      Modul 2 - Kuleis

      Modul 3 - Desserter og drinker

      Vil du vite mer?

      Har du spørsmål, ønsker eller synspunkter?
      Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe.

      38 00 11 00
      Kontakt
      Spørsmål og svar
      Besøk Hennig-Olsen Is på Facebook Besøk Hennig-Olsen Is på Instagram
      Personvernerklæring