Iskremakademiet

Hennig-Olsen Is lanserer nå Iskremakademiet, som består av tre spennende moduler. Disse modulene er utviklet for å inspirere og engasjere alle iskremelskere som ønsker tips og idéer til hvordan man kan bruke iskrem.
Modulene vil bli ledet av vår fag- og konseptsjef Knut Harald Sørdal som har tre fag- og svennebrev innenfor restaurant- og matfag, chocolatier- utdannelse, fire år på konditorlandslaget og gullmedaljer fra både Doty i England og Internorga i Tyskland.
Iskremakademiet er et gratis tilbud som retter seg mot bedriftskunder av Hennig-Olsen Is. Vi ønsker å dele vår kunnskap og ekspertise med kundene våre, og for å sikre en profesjonell og lærerik opplevelse, vil modulene bli holdt ved innovasjonssenteret på fabrikken vår i Kristiansand. Velkommen til kurs!
Begrensede plasser – meld deg på i dag:

Modul 1 - Softis

Modul 2 - Kuleis

Modul 3 - Desserter og drinker