Tre nye Sørlandsis – og Freia Smil som iskrem

Når nettene blir lange, spiser vi mer is til dessert enn småis på stranda. Denne høsten utvider Hennig-Olsen den populære Sørlandsis-serien og samarbeidet med Freia.

– Sørlandsis er vårt flaggskip, og nå kommer det tre spennende nyheter. Sandwich og Krone-Is er bestselgere. I kombinasjon med Sørlandsis vil de garantert skape engasjement, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Sørlandsis hennig-olsen

Nyheten Sørlandsis Pepperkake er perfekt for juleselskap eller adventskos med familien. – Her har jeg et lite tips for deg som liker gode smaker: Spis den sammen med pepperkaker og blåmuggost. Salt og søtt, helt nydelig! sier Hennig-Olsen. Sørlandsis Sandwich har toffee-smak, karamellsaus og knuste sandwichbiter.  Sørlandsis Krone-is Jordbær har den kjente vaniljesmaken, jordbærsyltetøyet og kjeksbiter. Sørlandsis Pepperkake er en smakfull dessertis med knuste pepperkakekjeks. Sørlandsis Pepperkake utgis i begrenset opplag.

Det beste fra to verdener

– Hennig-Olsen Is og Freia ønsker at folk kan finne sin favorittsjokolade som iskrem. Vi vet at mange gleder seg til å smake Smil i denne serien, sier Hennig-Olsen. Smil som fløteis har vaniljesmak, melkesjokoladebiter og myk toffee og et lokk av Freia Melkesjokolade på toppen.

smil iskrem i skål hennig-olsen is

Freia-serien til Hennig-Olsen Is blir oppdatert. Freia Melkesjokolade, Daim og Non Stop har fått ny oppskrift og bedre smak, mens Oreo består.

Dessertis er julens iskremfavoritt

Nordmenn spiser mest dessertis i jula. Langt over halvparten av isen som selges, er dessertis, fulgt av multipack, småis, iskaker og frosne desserter.

– Riskrem og karamellpudding er populære produkter i høst og inn mot julehøytiden. I år kommer riskrem i helt ny rød boks som vil skille seg ut i frysedisken. Håper den smaker, sier Hennig-Olsen.

julesortiment hennig-olsen