Sørlandsis med nytt design og nye smaker

Nå relanserer vi familiefavoritten Sørlandsis med nytt design og flere spennende smaksvarianter i tillegg til de kjente klassikerne. 

Sørlandsis er Norges mest solgte dessertis og har blitt en klassiker i norske hjemmefrysere, mye takket være populære smaker som Krokan, Tricolor, Vanilje og Pistasj.

– Mange har gode sommerminner knyttet til Sørlandsis-serien, og det nye designet vil i høyeste grad videreføre dette. Selve boksen har fått en delikat utforming, så fin at den kan settes rett på bordet! I tillegg er den optimalisert for produksjon og transport, og derfor mer bærekraftig, forklarer Hennig-OlsenSørlandsis kommer også nå i flere størrelser; 1,25 l, 1,4 l og 2 l.

I høst får Sørlandsis to nye smaker:

Fire kjente favorittsmaker fra Crème- og Sjokolatte-serien blir også en del av Sørlandsis-familien.

– Vi ønsker å gjøre det enklere å navigere mellom produktene våre. Sjokolatte og Crème er begge merkevarer som hører hjemme i Sørlandsis-familien med sine klassiske, brede smaker som står godt i familiesettinger, beskriver Hennig-Olsen.

Nytt av året er også NYT NORGE-merket, en garanti for at iskremen er laget på norske råvarer, pakket og produsert i Norge – nærmere bestemt på iskremfabrikken i Hannevika, Kristiansand.


Sørlandsis Bjørnebær & Eggelikør

En elegant kombinasjon av fyldig og friskt; fløteis med ekte vanilje, saus av friske bjørnebær og fyldig eggelikør. Tidligere dessertis i Crème-serien, nå en fullverdig del av Sørlandsis-familien.

Sørlandsis Vanilje Jubileum

Laget med ekte vanilje og ekstra mye eggeplomme er dette en ekstra smakfull vaniljeiskrem. Tidligere kjent som Crème Vanilje Jubileum, nå en fullverdig del av Sørlandsis-familien.

Sørlandsis Sjokoladesmak

Ingen iskrem-familie uten sjokolade! Sørlandsis Sjokoladesmak er fløteiskrem med sjokoladesmak og sjokobiter. Tidligere kjent som Sjokolatte Sjokoladesmak.

Sørlandsis Sjokobiter

En klassisk kombinasjon av deilig fløteis med vaniljesmak og sjokobiter. Tidligere kjent som Sjokolatte Vaniljesmak.