Slik lager du de beste iskremdessertene

Bli med inn på kjøkkenet

Iskrem kan spises rett fra pinne og boks, eller brukes som en «råvare» til å lage de mest deilige desserter og drinker du kan tenke deg!

Bli med inn på kjøkkenet på iskremfabrikken Hennig-Olsen Is og se hvordan iskokk Trond, Paal Hennig-Olsen og flere gjester tryller med iskrem og lager de deiligste milkshakes, drinker og desserter.

Vaniljeis med flambert gresskar og karamellsaus

En landslagsrett fra Bake- og Konditorlandslaget som imponerer! Prøv denne komplette desserten med silkemyk vaniljeiskrem, flambert gresskar, fantastisk karamellsaus og knasende gode gresskarkjerner.

Dobbel milkshake med Sørlandsis

Milkshake med to smaker – ja, den må jo være dobbelt så god! Prøv en dobbel milkshake a la Paal Hennig-Olsen med Sørlandsis Sjokobiter og Sørlandsis sjokoladesmak.

«Nude Russian» drink

Nude Mango og Nude Strawberry er våre fruktigste iskrem på pinne. Hele 80 % frukt blir konsistensen helt unik, og sammen med frisk mynte blir dette er fruktig drink som bare må prøves.

Enkelt og nydelig – prøv selv!