Skann QR-koden på årets isplakat og vinn kule premier!

I år har vi lagt en QR-kode på våre isplakater over hele landet. Når du skanner denne og registrerer deg, kan du bli heldig vinner av gavekort på is, merch og andre gøye premier. Isplakaten finner du de fleste steder det selges pinneis eller annen småis fra Hennig-Olsen.

Konkurransen oppdateres gjennom hele året, så her er det bare å følge med. I første kampanje lanserer vi småisnyhetene, og heldige vinnere får gavekort på is!

Hvis vi oppnår 250 000 skanninger av plakaten i 2021, donerer vi i tillegg 250 000,– til Leger Uten Grenser. Så enkelt kan du bidra til en god sak! Vi plukker til og med ut en heldig vinner som kan gi 10 000,– til en valgfri, veldedig organisasjon. Har du en sak du ønsker å støtte? Da er det bare å skanne plakaten, og du kan følge med på hvor nærme vi er å nå målet!

Nærmere sommeren vil det dukke opp gøyale lykkehjul, tre like og avstemninger. Konkurransereglene er enkle. Det er gratis å delta, og det stilles ingen krav til kjøp av produkter for å kunne vinne. Vinnerne blir trukket vilkårlig blant de som deltar. Hennig-Olsen Is vil kontakte vinnerne, det er derfor viktig at du legger inn korrekte opplysninger når du registrerer deg.

Du kan også følge med på Hennig-Olsen Is sin Facebook- eller hjemmeside, eller registrere mobilnummeret ditt når du skanner QR-koden, så får du varslinger når vi er ute med ny kampanje.

Lykke til!