Sandwich is - 2021 blir mer enn iskrem

I hele 2021 skal vi sette fokus på de glemte krisene gjennom Sandwich-produktene våre

I 2020 produserte vi 500 000 esker med Krone-is som brakte et budskap om glemte kriser ut til våre forbrukere, og i hele 2021 skal vi sette fokus på de glemte krisene gjennom Sandwich-produktene våre: 

Hva er glemte kriser? 

Uten medienes oppmerksomhet blir noen kriser fort glemt, selv om de humanitære behovene forblir uløst. Glemte kriser kan handle om mennesker som ikke har tilgang på livreddende medisiner, eller mennesker som blir utsatt for vold og overgrep.   

Som hovedsamarbeidspartner til Leger Uten Grenser, ønsker vi i Hennig-Olsen Is å sette søkelys på de glemte krisene – fordi færre dør når fler vet. 

Vi vet at det nytter å hjelpe! 

I 2019 lånte ansatte i Hennig-Olsen sine stemmer til å fortelle øyenvitneskildringer fra leger og sykepleiere fra områder der Leger Uten Grenser gir helsehjelp. Historiene har vi delt på sosiale media. Se filmene og les fortellingene HER.  

I tillegg til å formidle budskapet om glemte kriser, genererer våre ansatte økonomisk bidrag til Leger Uten Grenser. Vår internkampanje «Uten Grenser» handler om å utfordre seg selv for å oppnå sine personlige mål, samtidig som man hjelper mennesker i nød. Hver gjennomført aktivitet som registreres i vår kampanjeapp blir til et kronebeløp som er med på å gi livreddende hjelp! 

Beløp som er generert gjennom vår internkampanje så langt: 

Høst 2019 – vår 2020: 835 650 NOK  

Høst 2020 – vinter 2021: 1 025 499 NOK (tilsvarer et feltsykehus)