Nyhet! NUDE Strawberry & NUDE Mango

Nyheten NUDE har hele 80 % frukt og er 100 % naturlig. Avkjølende frukt på pinne!

Nå lanserer Hennig-Olsen Is neste generasjons fruktis. NUDE inneholder hele 80 prosent frukt, er 100 prosent naturlig og kommer i smakene mango og jordbær.

NUDE strawberry jordbæris fra Hennig-Olsen Is

 

— Denne isen gir deg følelsen av å spise frukt på pinne og inneholder alt det sunne og gode du får i frukt. NUDE er neste generasjons fruktis, og vi gleder oss til å dele denne med alle iskremelskerne der ute, som vil ha et friskere og lettere alternativ, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

NUDE Strawberry lanseres i småisdisken. Den inneholder kun 82 kalorier og er laget med kun 7 ingredienser. NUDE Mango kommer i multipack med seks is i pakken, og inneholder 92 kalorier.

 

Redefinierer hele fruktiskategorien
Hennig-Olsen mener saftissegmentet er overmodent for innovasjon og iskremprodusenten i Kristiansand vet at mange setter pris på naturlige produkter med mindre sukker og kalorier. NUDE er et resultat av et iskremmarked i endring.

— Det er ingen enkel oppgave å utvikle en fruktis som er hundre prosent naturlig og med hele 80 prosent frukt. Den største utfordringen er å bevare den gode smaken og myke konsistensen. Nå har vi funnet den perfekte balansen. NUDE redefinierer hele fruktiskategorien, sier Paal Hennig-Olsen.

Setter sunnhet på agendaen
Sunnere iskremalternativer er en viktig del av innovasjonsarbeidet til Hennig-Olsen Is. I 2018 signerte iskremprodusenten regjeringens intensjonsavtale som blant annet omhandler tilrettelegging for et sunnere kosthold og reduksjon av tilsatt sukker.

NUDE er en del av dette arbeidet. I 2019 ble lanseringen av ZerOH! – verdens første saftis med null kalorier en umiddelbar suksess. I fjor kom også vegansk krone-is, og flere veganske alternativer står på menyen i 2020.

— For oss som lager iskrem er det ekstra viktig å vise at vi tar folkehelsen på alvor. I 2020 skal vi fortsette å bevise at det er fullt mulig å lage deilig og lettere iskrem, sier Paal Hennig-Olsen.

NUDE Strawberry og NUDE Mango blir tilgjengelig i handelen fra uke 8 2020.