Nå får du Idyll på pinne – ny plantebasert småis med salt karamell

Hennig-Olsen Is lanserer i år en ny plantebasert pinneis med smak av salt karamell. Idyll er en nyutviklet plantebasert iskrembase med kremete konsistens, proppfull av god smak.

Idyll fra Hennig-Olsen Is

Idyll Salt Karamell er neste generasjons plantebasert karamellis med salt karamellsaus dyppet i vegansk sjokolade og crispkuler.

– Vi ser at stadig flere etterspør plantebaserte alternativer. De vil ha den samme bredden av smaker, og minst like god smak som tradisjonell fløtebasert is. Vi må hele tiden ta forbrukeren på alvor og videreutvikle vårt sortiment i tråd med utviklingen. Høy kvalitet og god smak er naturligvis sentralt i vårt innovasjonsarbeid, og vi tror derfor Idyll vil bli et populært plantebasert alternativ i småisdisken, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Idyll ble lansert i 2021 i form av tre varianter på boks, og det er den mest populære smaken salt karamell som nå lanseres som småis.

– Idyll på boks fikk en veldig god mottakelse, og mange har blitt overrasket over at det er plantebasert is de spiser. Vi har også fått mange forespørsler om å lage denne som småis, så da er vi glade for å kunne bringe denne gode nyheten videre, sier Hennig-Olsen.

Idyll er laget på samme ris- og kokosbase som annen plantebasert is fra Hennig-Olsen Is, perfeksjonert over de siste årene. Idyll Salt Karamell småis kommer i 100 ml.

Iskremprodusenten fra Kristiansand har fra tidligere også vegansk Krone-is med jordbær, vegansk kuleis med kokos og Idyll på 500 ml boks i varianter med salt karamell-, sjokolade- og jordbærsmak. I tillegg er Nude, Friskis Fruktblanding, Solo, IDYLL og Slurp slush fra Hennig-Olsen Is egnet for veganere.

Idyll Salt Karamell er tilgjengelig i dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner fra uke 8 2022