Hennig-Olsen Is slipper enda flere iskremnyheter – la sommeren komme!

Sørlandsis SjokoKirsj

Populær klassiker endelig i boks! Det nostalgiske tilskuddet i Sørlandsis passer hele familien. Perfekt kombinasjon av fyldig fløteis med Hennig-Olsen vaniljesmak, smakfull kirsebærsaus og søt sjokoladeovertrekk spunnet inn i iskremen.
Hennig-olsen Is Sørlandsis Sjokokirsj iskremnyhet

Friskis Fløte 8-pk

Forfriskende fruktis og fyldig fløteis i samme is! Folkefavoritten Friskis fa?r na? en ny venn: Friskis Fløte 8pk. Kjernen av smakfull fløteis er dekket med fruktis i de klassiske Friskis-smakene: jordbær og appelsin! En ny favoritt for hele familien!

Friskis Fløte multipack fra Hennig-Olsen Is

 

NYT Uten tilsatt sukker

I fjor oppgraderte vi kvaliteten på lavkaloriiskremen. Enda mer smak og fyldigere konsistens gav betydelig forbedret spiseopplevelse.
Nå gjør vi ytterligere forbedringer – begge varianter bli «uten tilsatt sukker». Dette vil bli tatt godt imot av Nyt-fansen.

Nyt iskrem uten tilsatt sukker Hennig-Olsen Is

Isabella Jordbær

Alle elsker Isabella! Nå lanserer vi denne folkekjære klassikeren med jordbærsmak, kun for salg i Kjøpmannshuset. (Hos Joker, Spar, Eurospar og Nærbutikken).

Isabella jordbær

Sommeris Eple

Sommeris er en nostalgisk variant som elskes av nordmenn for sin friske smak og porøse tekstur. Nå lanserer vi Sommeris Mini Eplesorbet – kun for salg i KIWI-kjeden!