Siste iskremnyheter klare for sommer 2019!

Sabeltann-is og iskremfavoritter i storforpakning blant sommerens nyheter fra Hennig-Olsen Is

Iskremnyheter fra Hennig-olsen is sommer 2019

Hennig-Olsen Is gjør klar for sommeren med nyheter og klassikere i prisgunstige storforpakninger og nye smaker i den nostalgiske iskremserien Sakte Kjærna. Hele Norges sjørøver fyller 30 år, og får ny Kaptein Sabeltann-is i anledning jubileet.

Hos iskremprodusenten i Kristiansand har produksjonen av iskrem gått døgnet rundt i hele vinter. Tusenvis av iskrem ligger allerede på fryselageret og Hennig-Olsen Is er klare for å møte nok en varm, norsk sesong. I uke 18 lanseres siste nyhetsslipp før sommeren:

 


Kaptein Sabeltann-is med gullstøv
I 30 år har Kaptein Sabeltann og hans menn seilt på havet. Jubileumet feires med en helt ny is fra Hennig-Olsen Is. Fruktispinnen smaker cola og sitron, og har på ekte sjørøver-vis sjokoladetrekk i gull.

– Kaptein Sabeltann AS er en fantastisk merkevare som vi har hatt gleden av å samarbeide med i mange år. Det er derfor veldig moro å få lansere en helt ny versjon av isen som har vært manges favoritt, sier Paal Hennig-Olsen. Den opprinnelige Sabeltann-isen gikk ut av produksjon i 2012.

Isen vil selges som 10-pk multipack i dagligvare, og som småis i Kristiansand Dyrepark og utvalgte kiosker og bensinstasjoner.

 


To nye smaker i Sakte Kjærna-serien
Sakte Kjærna er Hennig-Olsens nostalgiske iskremserie, kjernet på gamlemåten med ekstra mye kremfløte og kun naturlige ingredienser. I mai lanseres to nye smaker i serien:

  • Sakte Kjærna Sjokoladeis med sjokoladesaus og myke sjokoladebiter
  • Sakte Kjærna Ekte pistasjis med kremet pistasjsaus

– Sakte Kjærna Iskrem er en gjenoppliving av den gode, gamle kvaliteten – helt naturlig is på gammeldags vis med fantastisk smak og tekstur. Både sjokolade og pistasj er smaker med bred appell som vi håper og tror faller i smak hos forbruker, sier Hennig-Olsen.

 

Tropis – en fruktfest i 10-pk
Nyheten Tropis er en fruktfest i eksotiske farger med milde, tropiske fruktsmaker som passer for hele familien. Ispinnene inneholder 15% fruktjuice og blir et rimelig kvalitetsalternativ på fruktis fra Hennig-Olsen Is.

 


Crème Mini Mix for sjokoladeelskeren
Crème-serien er premium iskremnytelse på pinne. Og hvorfor måtte velge bare én smak?  Hennig-Olsen Is lanserer nå Crème Mini Mix, en multipack for sjokoladeelskeren med 2 x Créme Mandel, 2 x Crème Hvit Sjokolade og 2 x Crème Mørk sjokolade i én og samme eske.

Prisgunstige big packs med klassikere
Hennig-Olsens «Big packs» lanseres i mai i variantene Sandwich, Isabella og Krone-is. Den unike Familiemix er en assortert 15-pk med et utvalg av de kjente favorittene Krone-is Jordbær, Krone-is Peanøtt, Sandwich, DUGG Eple & Appelsin og Friskis.

– Særlig på sommeren er det høy etterspørsel av større forpakninger til å fylle hjemmefryseren med. Dette imøtekommer vi med et bredt utvalg multipacks og big packs med både nyheter og kjente iskremfavoritter, sier Paal Hennig-Olsen.

SLURP – neste generasjon slush   
SLURP er en naturlig slush fra Hennig-Olsen Is, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger i samarbeid med Lerum. Fjorårets lansering var en suksess, og serien utvides i mai med to smaker; blåbær og fersken.

 

– Markedet er i stadig endring, og iskrem konkurrerer ikke lenger bare mot annen iskrem, men også mot blant annet snacks, frosne desserter og andre leskedrikker. Vi mener å ha skapt et unikt tilbud med SLURP for dagene du ikke velger iskrem, men fortsatt vil ha noe forfriskende og godt, sier Paal Hennig-Olsen.
– Det er noe for alle i mai-lanseringen vår, jeg håper alle finner sin Hennig-Olsen favoritt i sommer, avslutter han.