Ny iskremserie for sjokoladeelskere fra Hennig-Olsen Is

Hennig Olsen Is og Mondelez slår sammen magien fra sine to verdener i iskremfabrikken på Sørlandet. Norske iskrem- og sjokoladeelskere kan blant annet se fram til Freia Melkesjokolade som iskrem.

Hennig-Olsen Is lanserer nå bøttevis av fyldig fløteis iblandet det aller beste fra Mondelez i form av sjokolade, karamell, sauser og kjeks. Den nye iskremserien er fylt med masse biter og sauser – og på toppen – en nyhet som løfter iskremopplevelsen til neste nivå.

— Vi setter vår stolthet i å levere kvalitetsiskrem fra Sørlandet, og i denne serien kommer en nyhet som løfter opplevelsen til et helt nytt nivå. På toppen ligger nemlig et «lokk» av Freia Melkesjokolade, Freia NonStop eller Oreo-biter, som man må grave seg gjennom for å komme ned til iskremgodsakene, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

De nye dessertisboksene kommer i smakene Freia Melkesjokolade, Freia Japp, Freia Nonstop, Daim og Oreo.

 – Dessertisen er utviklet for deg som elsker smaken av masse gode biter og digg i iskremen, og som gjerne nyter den alene. Den kan til nød deles med andre. Perfekt for helgekos og når du vil unne deg litt ekstra, sier Paal Hennig-Olsen.

Freia Melkesjokolade som pinneis og i multipack
I tillegg til de nye iskremene i bøtte, kommer Freia Melkesjokolade som pinneis og i multipack.

— Endelig kommer Norges største og mest populære sjokolade som iskrem fra Hennig-Olsen Is! Vi er glade for å bringe Freia ned til Sørlandet. Etter å ha samarbeidet i over 30 år er dette uten tvil vår største lansering sammen. Vi tror dette blir en bestselger over hele landet, sier Paal Hennig-Olsen.

Hennig-Olsen Is lanserer de nye iskremvariantene i uke 8. Iskremen finner du hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris.