Aprilsnarr blir virkelig: nå kommer sort Soft Shake med salt lakris!

Hennig-Olsen Is bekrefter: årets aprilsnarr, sort Soft Shake med smak av salt lakris, blir virkelighet allerede kommende sensommer.

 

Aprilsnarren fra Hennig-Olsen Is på Facebook lød som følger: «Vi hiver oss på den sorte iskrem-trenden og lanserer SORT SOFT SHAKE med salt lakris og gullflak». Posten gikk viralt over natten, og er nå sett av nær 700 000 nordmenn på Facebook.  Administrerende direktør på iskremfabrikken, Paal Hennig-Olsen, forteller om svært hektiske dager i Hannevika. Han sier iskremen faktisk var ment som en aprilsnarr alene, men at de nå ønsker å imøtekomme lakriselskende nordmenn med denne nyheten allerede inneværende sesong – dog uten ekte gullflak.

– Vi er overveldet over responsen, og syns det er fantastisk at så mange engasjerer seg i iskremen vår. Det motiverer oss virkelig, og er bakgrunn for at vi har kastet oss rundt og nå gjør denne virkelig, forteller Paal Hennig-Olsen. – Det må være den raskeste innovasjonsprosessen i Hennig-Olsens historie, humrer han.

Sort iskrem-trend

Norske medier har den siste tiden skrevet om sort lakris som en iskremtrend. Hennig-Olsen bekrefter det samme.

– Sort iskrem er en internasjonal trend som har vært i vinden en stund, gjerne med smaker som kokos og vanilje. Lakris er en smak som virkelig engasjerer nordmenn, da det ikke er mange småis i markedet med lakrissmak per i dag. I februar lanserte vi en ny kuleis-variant med lakrissmak, samt at vi har Inspira Premium Lakris-is til salg i dagligvare som er en vaniljeis med søt lakrissaus- og fudge. Den gjør det meget godt i markedet, sier Hennig-Olsen.

Salgsstart uke 34                     

Soft Shake Salt lakris blir den tredje smaksvarianten i Hennig-Olsens Soft Shake-serie som i dag har to varianter; jordbær og sjokolade. Lakris-isen blir en helsort «Limited edition» og kommer for salg i uke 34 hos Deli de Luca, MIX-kjeden, Esso og Shell.