Driv din egen isbar i sommer

Alle våre isbarer er nå utleid for 2021. Dersom du ønsker å leie isbar for 2022 kan du kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen under.

Drømmer du om å drive isbar på solfylte og varme sommerdager? Med en nøkkelferdig isbar fra Isbarkompaniet kan drømmen lett gå i oppfyllelse. Vi har utviklet et enestående isbarkonsept i et stilrent, tidløst og innbydende design. Du leier isbaren kun i perioden den er åpen, får merkevaren Hennig-Olsen Is i ryggen og tilgang til alle våre kvalitetsprodukter. Leieavtalen legger opp til eksklusivitet, slik at du kan utnytte inntektspotensialet i ditt nærområde. Enkelt, trygt og massevis av iskremglede!

Nøkkelferdig konsept

På 1-2-3

Enkelt og greit

Isbar på Høllen brygge i Søgne.

Det velfungerende konseptet har allerede blitt testet ut i flere byer. Selve isbaren er ca. 9m x 2,5m stor, ferdig innredet med isdisker, softismaskin og nødvendig tilbehør. Den fraktes på lastebil og utplasseres på ønsket lokasjon. Isbaren har integrerte tanker for vann og septik, som fylles og tømmes etter behov. Strømforsyning er den eneste nødvendige tilkoblingen. Som leietaker er du selv ansvarlig for å innhente lokale godkjennelser. Du må ha fylt 20 år.

Nysgjerrig?

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

PS: Alle våre isbarer er utleid for 2021, men kontakt oss gjerne allerede nå dersom du ønsker å leie isbar neste år.

Atle Hodne
T: 38 00 11 00
E-post: atle.hodne@hennig-olsen.no

Se en av våre isbarer bli levert på fantastiske Fløyen i Bergen: